måndag 16 april 2012

Gul som solen


Forsythian blommar ikapp med solen precis som den gjorde för snart ett år sedan då jag lade upp mitt allra första blogginlägg här på Trädgården på Höjden. Eftersom blomningen kommer lite tidigare i år så ger det mig lite tid till att fundera på hur Höjdens 1-års kalas ska firas. Förutom ballonger och kalassång så får det nog allt får bli en utlottning också av något slag till er kära läsare. Jag berättar mer om den när det väl är dags. Håll utkik...:-)

Hälsar Åsa

10 kommentarer:

 1. Japp! Födelsedagskalas är ju alltid kul!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med sol...på alla sätt och vis :))
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 3. Har du bara haft bloggen i ett år! I och för sig beundransvärt och absolut värt att firas men du verkar ju så etablerad ... Jättekul!
  Ha det gott! /Leena

  SvaraRadera
 4. Forsythia är verkligen vår för mig. Tyvärr finns är väldigt få av dem dit jag flyttat. Från Landskrona-området till Sösdala mellan Höör och Hässleholm.

  SvaraRadera
 5. Grattis till snart ett år, ser fram emot utlottningen! ;) Jag trodde också du hade hållit på mycket längre, så som du är igång med dina fina bildserier och annat kul. Jag gillar din blogg så mycket för att den är så personlig och så snygg. Dina bilder är verkligen konstnärliga och det är alltid lika inspirerande att titta in här! Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Gult och blått är fint, speciellt på våren!
  Roligt inlägg, ditt förra, och ja, man kan säkert vara byggbeskrivningsanalfabet! Men det är nog inte så farligt, det tar bara lite längre tid!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 7. Å grattis, ett år till din underbara blogg!

  SvaraRadera
 8. Stort grattis till ettan. Jag håller utkik och tackar för all inspiration jag får här. Tack tack!

  Haha. Gillar din annorlunda stol. Egen design? Ny patent?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...