fredag 20 april 2012

Fredagsinspiration


Fotostudion på Höjden (läs: mina arrangerade bilder som jag fotar på stora bordet vid burspråket där det det bästa ljuset finns) har stått stilla en tid pga av inspirationstorka hos fotografen. Fredagsmorgonen bjöd dock på ett välkommet tillskott av just detta och så blev dessa bilder till där mina snart uttorkade videkvistar och det gamla påskriset som nu har börjat grönska och blomma fick agera modeller.


Min header fick sig också ett liten aprilputsning av bara farten. Tänka sig.

Hoppas ni alla har en fin fredag. Här hemma vankas det en kväll där S ska gå på disco vilket är något han har sett fram emot hela veckan. Discot är inte på hans egen skola och det är för elever som går i åk 1-4 (jag misstänker dock att det mestadels kommer att vara elever där från de lägre årskurserna) vilket gör det hela extra spännande. Godisregn ska det bli. Och danstävling. Och så kan man minsann köpa både godis och läsk när man är där. Har S berättat. Förväntningarna är höga och oundvikligen flyger man tillbaka i tankarna till det glada 80-talet då man själv stod där på dansgolvet i skolans matsal. Då var det Howard Jones, Carola och Wham som strömmade ur högtalarna. Ikväll lär det vara Sean Banan, Danny och resten av Melodifestivalsgänget som får barnen att svinga sina ben på dansgolvet. Jag hade mer än gärna varit en fluga på väggen i kväll för att få se S och hans kompisar "in action" :-)

Hälsar Åsa

6 kommentarer:

 1. Vilka vackra bilder!
  Kul med fest för barnen, det är så roligt att höra vad de unga har för idoler!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Jätteläckra och våriga bilder som verkligen behövs idag - denna ruggvädersdag med både snö och regn!

  Så kul med disco och de nya idolerna som växlar med tidens gång!:)
  Ha en fin helg!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Lovely pics! Du fotar verkligen fint och arrangerar personligt. Tycker om!!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka finfina bilder. Trevlig helg!//Helen

  SvaraRadera
 5. Så jättefina bilder!
  Känner igen det där med ställen i huset där ljuset är bäst och där man ofta fotar! Inspirationstorkan känner jag också igen mig i...
  I mitt fall tror jag det är "Våren som aldrig kommer" som gör att jag känner mig så tråkig. Kommer solen och värmen så tror jag att inspirationen kommer som ett brev på posten!

  Kram och Trevlig Helg! // AH

  SvaraRadera
 6. Men så vackra bilder! Och snygg ny header!
  Roligt med disco:)).
  Ha en fin helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...