tisdag 2 augusti 2011

Lite ommöblering förnöjer

Jag har länge velat ha en sittplats på framsidan, precis bredvid entretrappan. Där är det morgonsol och man kan sitta och blicka ut över vårt område uppifrån höjden, sådär lite lagom undanskymd. En gammal soffa i gjutjärn skulle jag helst av allt vilja ha men i väntan på det så tog jag en av våra vita bänkar från IKEA och bar fram. Jag flyttade runt lite på mina buxbomklot och hostor som jag har i krukor och VIPS så hade jag ju en sittplats. En fika för att fira flytten fick det bli på bänken!Blommar fint just nu gör "The fairy" som vi fick i inflyttningspresent. Den har inte rådjuren hittat - ÄN???!


Jag vill även berätta om en kollega till min man som kom förbi igår. Han ska åka skateboard från Malmö till Stockholm. Han startade i fredags och gjorde igår måndag en paus hos oss, 5,5 mil från Malmö! Det kommer nog ta sin lilla tid att komma till Stockholm. Min fråga är dock om han kommer orka hela vägen. När han kom hit så var han totalt utmattad. Mina moderskänslor kickade in (japp, även för en utmattad vuxen skateboardkille) och såg till att han fick i sig vätskeersättning och mat. Han fick även solkräm och en solhatt. Man kan väl säga att hans skateboardresa inte kändes helt förberedd. En ordentlig karta hade han inte heller. Nåväl - ett äventyr är ett äventyr!

Må väl

Åsa

Hälsar Åsa


10 kommentarer:

 1. Viiilken mysig sittplats du fixade i ordning!!! Bänken är jättesnygg. Läckert med kuddarna också... å krukorna. Det blir ju så ombonat och så med krukor runt om. Det är ju så smart också med krukor: att man kan flytta runt efter humör och tycke.

  Men du... vad säger du... Vilken utmaning. Skateboard så långt. Jisses. Tur han fick solahtt och omplåstring hemma hos er. Håller tummarna att han orkar ända fram. Eller så långt det blir. Äventyr vad det va ?! :-))))

  Kram, kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 2. Din sittplats blev jättefin! Får säga att IKEA verkligen har en del godbitar i trädgårdssortimentet.

  Fairy är underbar, - har också två plantor som är inne på tredje sommaren nu. Funkar suveränt som marktäckare i rabatten!

  Skateboardkillen verkar vara rena stålmannen! (Och lite optimist också, hihi!) Ska bli kul att höra om han kommer fram.

  Ha en fin onsdag!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Oj, den där resan skulle inte jag ge mig ut på i alla fall det kan jag lova. Bra att du tog hand om honom lite.

  Så mysigt det ser ut där på lilla bänken. Det kan bli stor förändring med små medel.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig sittplats du har fixat, verkligen så snyggt! Och du tar så fina bilder!

  Skateboardkillen, ja, vilken kille! Man får ju beundra hans optimism. Skulle vara kul att höra hur det gick sen...

  Tack för pepp i min blogg en deppig dag med många små trädgårdssorger. Men som sagt, i dag skiner solen över Skåne och det är Tages dag! Här blir det en tur till stranden, minsann.

  Ha en fin Tage-dag ni också! :) Kram Hanna

  SvaraRadera
 5. Låter ju inte riktigt vettigt att skateboarda mellan Malmö och Stockholm, men det är kul med folk som vågar göra det oväntade. Hoppas att han klarar det.

  Så fin din nya lilla sittplats blev.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vilken fin sittplats och the Fairy är en fantastisk ros!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Sköna sittplatser finns det aldrig för många av i trädgården- din såg inbjudande ut. Skönt att bara ta sig en kaffe och tanka inspiration från en inredningstidning...
  Undrar just vad det är som får en vuxen man att göra en sådan resa med sin skateboard?
  Eija

  SvaraRadera
 8. En sån mysig och inbjudande morgonhörna du fixade. Man tager vad man haver och lite hipp och happ och sätter samman = BÄST!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 9. Verkligen en härlig sittplats, om än tillfällig. (För min del skulle den gott få vara permanent!)
  Väldigt fin blogg, jag kommer gärna tillbaka fler gånger. =)
  /Caroline

  SvaraRadera
 10. Åh vilken mysig fikaplats du gjort:) //linda

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...