tisdag 9 augusti 2011

Det där med tålamod...

....är inte alltid så lätt ;-)

Angående mitt tidigare inlägg idag som handlade om mina luktärter som inte vill blomma så hoppas jag att de där knopparna som ju faktiskt finns där bara tar extra tid på sig i år. Tror nog inte att växtambulansen behövs tillkallas trots allt! Luktärterna är väl också trötta på allt regnande... Får i alla fall hoppas att det är så. Tack för era tips och diagnoser :-)

Jag trotsar regnet med en solrossol (!) och sätter mig i soffan med nyinköpta tidningar och en stor kopp te. Mys!

Hälsar Åsa


6 kommentarer:

 1. Egen sol, te och bra tidiningar låter underbart!
  Ha det bra!
  Ullis

  SvaraRadera
 2. Nej, det är inte lätt att ha tålamod i alla lägen. Just nu är man ju ofantligt trött på vädret. Jag brukar inte klaga på vädret men den här sommaren har verkligen varit tålamodsprövande.

  Njut av din "sol" och ditt te. Kram!

  SvaraRadera
 3. Just kombinationen soffa, te, nya tidningar o regn är något speciellt. Riktigt mysigt!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Heej Åsa!

  Vad skoj att du hittade till min blogg! Och så fick jag chansen att kika in till dig o din härliga trädgårdsblogg. Jag är själv en inbiten trädgårdsnörd och älskar min trädgård, min sekatör o jord under naglarna. Men ändå handlar min blogg inte så mycket om trädgård....kände att jag fick göra ett val, annars hade jag fått blogga varenda dag ;o)

  Men till dig kikar jag gärna in igen och njuter av dina fina bilder o låter mig inspireras :o) Er trädgård ser fantastisk ut och jag hoppas få se mycket mer av den.

  Hihi...ibland är det bra med fejjan...! Du borde göra reklam för din blogg där du med.
  Kram på dig
  Ulrika

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...