måndag 19 december 2011

Kanske i morgon???

Nu sitter hon här igen den lilla fröken med de tunga fötterna och tunga ögonlocken. Stolt och glad men så oändligen trött efter kvällens julkonsert med alla mina körer och sångelever samt alla övriga konserter, luciatåg och avslutningar som genomförts de sista veckorna. Den intensiva jobbmånaden december har dock ännu några dagar kvar då jag ska försöka fokusera på julgranen som står och väntar på att få komma in och bli pyntad, sillinläggningar, julgodis och tomtelistor (jag hörde visst att tomten behövde lite hjälp) och så blir det liiiiiiite jobb till, men bara lite. Varva ner, andas, pusta ut och landa i det som kallas här och nu. Fortfarande december eller hur var det nu? Och snön då? Vår 7-åriga minimeteorolog inspekterar noga termometern och snöstatusen varje morgon men inte ser det ut som på bilden inte. Det var då och nu är nu dvs regn, grått och grönt om vartannat. Kanske i morgon?

Gläns över sjö och strand nu tändas tusen juleljus elva nätter kvar till jul stilla natt mitt vinterland är (inte) här.

Hälsar Åsa

3 kommentarer:

 1. Här hoppas vi också på snö, alla fyra tror jag faktiskt. Inga flingor syns ännu.

  Vi har julfest med skolan i kväll så jag börjar jobba föst i eftermiddag. I morgon har vi avslutning så då slutar jag vid lunch. Sen är det jullov!
  Allt är klart med pynt utom granris i ett krus. I morgon eftermiddag tar vi tag i julmaten.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, såväl jag känner igen mej i den tröttheten! Det var alltid ett maratonlopp från 1 november med repetitioner och sen alla konserter! Roligt, naturligtvis, men så trött man var till jul.
  Ibland blev man dessutom liggande sjuk under hela julen, eftersom förkylningarna fick nonchaleras under flera veckor!

  Hoppas att du hittar lugnet och vilan snart!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Oj, så jag känner igen din känsla :-) Snö har vi fått och den har legat i tre dagar men enligt väderprognosen ska det försvinna under fredagen. Jag håller tummarna för att de har fel.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...