måndag 28 november 2011

Vinter- och julspellista


Jag vet inte hur det är med er men visst är det härligt att få göra en djupdykning ner i vinter- och julmusiken dessa dagar. Ett helt år sedan sist. De flesta av oss har sina egna speciella favoriter som vaggar in oss i den där speciella känslan av jul, mys, förväntan eller kanske stillhet och ro. Jag har sammanställt en spellista på spotify med en hel del nya blivande favoriter här hemma på Höjden. Kanske kan du hitta något du också gillar, eller så fortsätter du bara njuta av din egen favoritmusik. Eller ingen alls! Tystnaden är inte så dum den heller.

Åsas vinter- och julspellista. (Du måste ha spotify i datorn för att kunna lyssna)

Jag är så klart också väldigt nyfiken på vilka som är era vinter- och julfavoriter i musikväg...

Hälsar en trallande Åsa


8 kommentarer:

 1. Vad roligt att du delar med dig av din spellista jag älskar att lyssna på julmusik, det ger sån stämning.
  /Jessica

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!

  Haha, här har vi också en jullista på Spotify. En gemensam jullista som hela familjen fyller på med julfavoriter efterhand som de hittas. Och när vi bakar i köket rullas den där listan friskt numera.

  Själv älskar ja ju det mesta i julmusikväg men mina absoluta favoriter är White Chistmas, Faiytale of New York, Last Christmas, Do they know it's Christmas, Gläns över sjö och strand, Stilla Natt, Winter Wonderland och sååå många mer. Det är en härlig tid för atfrossa i julmusik nu. :)

  Ha det gott Åsa och ha en trallande fin vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Där sa du nåt, julsångerna, jag har så många CD med julmusik och det är mest engelsk/amerikansk och jag har mina favriter, jag får återkomma för just nu är det totalblockerat vilka jag älskar mest......(tur det handlar om musik och inte människor....)
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Little Drummer Boy med Bing Crosby och David Bowie är en kom jag på nu.....kram igen

  SvaraRadera
 5. Åh vad du är härlig! Så glad jag blev! Lyssnar på din lista just nu, och jag har verkligen saknat lite "ny" julmusik här hemma. Vi lyssnar mest på min favorit skiva från barndomen, som nu är mina flickors favorit skiva: "Nu tändas tusen juleljus", med Agneta och Linda (finns också på spotify). Den väcker många minnen, men några "vuxenlåtar" är ju alltid kul att variera dem med;).
  Ha det bra!
  Ullis

  SvaraRadera
 6. Åh, vad roligt att du delar med dig av din lista! Nu är klockan för mycket men imorgon ska jag sätta på den och bara mysa :-)
  Testa amaryllisarna, de är verkligen så vackra när de hänger där upp och ner.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. Ja vad har jag för favoriter bland julsånger?Det beror nog på lyssnar alltid på musik hemma.Och nån klassisk julskiva brukar jag sätta på när jag gör julgodis.
  KRAM från mig!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...