måndag 28 november 2011

Mood board november


Vad hittas i trädgården denna sista november måndag och dagen efter att stormen dragit fram? Mycket visset så klart men också en sista ringblomshjälte i komposten, små söta ormbunksblad som tycks tro att våren är på gång och mossa som används till diverse advents- och julpyssel. En behaglig och solig måndag då det stora lugnet har intagit trädgården. Eller är det kanske en sista stormpust som gömmer sig där bakom busken???

Fler moodboards från november hittar du hos Karin A

Hälsar Åsa8 kommentarer:

 1. Här är också bedrägligt stilla ute och solen försöker titta fram, det är lite mysko och överallt ligger grenar och annan bråte......men du har ju hittat fina växtdelar och t o m blommor du!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Vilken glädjespridare den lilla ringblomman är :)
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 3. Oj, du har ju hittat riktigt mycket fint som finns nu. Ormbunksbebisar är inte dåligt!! Det har inte jag några:-). Fint moodboard!
  Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Här ligger en del gamla döda grenar nerfallna i övrigt inga spår efter stormen. Konstigt! Så våldsamt som det lät här i skogen skulle man kunna tro att inga träd stod kvar, men det gjorde de alltså.
  Jovisst, stormen lämnade ytterligare ett spår - fönstren behöver putsas...
  Eva

  SvaraRadera
 5. Du hittade många fina växter trots att ni haft storm och elände. Snyggt!

  SvaraRadera
 6. Det får nog betraktas som skickligt att hitta annat än brunt material i trädgården nu. Jag hinner inte ut i dagsljus förrän till helgen så vi får se om jag kommer i håg det då.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Härlig blandning av grönt och brunt och gult. :) Jag hittad också många ormbunksblad. Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 8. Underbart att kunna hitta allt detta i november, hoppas jag orkar mig ut i morron och åstadkomma mitt efet mood board, är förkyld som attan.
  Trevlig edvent/Ninna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...