fredag 16 september 2011

Solbänk i september


En underbart solig septemberdag. Finns det något bättre? När höstsolen lyser är det så skönt att sitta i lä mot den varma husväggen och bara njuta. Jag tog vår trädgårdssoffa från kaffegropen och flyttade runt bland växterna som står i krukor på baksidan så att soffan blev inbäddad bland dahlior, ringblommor och pelargoner.


PÅ sommaren är det för varmt att sitta här eftersom solen står på mot väggen hela dagen men på våren och hösten är det ljuvligt. Jag blev riktigt nöjd med resultatet och firade med en kopp te - på solbänken så klart!!!


Ikväll vankas det konsert på den lokala jazzklubben. Det är Jan Lundgren, piano, och La Gaylia Frazier , sång, som står på programmet. Jan Lundgren är en fantastiskt lyhörd pianist. LaGaylia Frazier känner jag inte så mycket till men vet att hon stilmässigt är mest känd för soul/funk. Det ska bli spännande att få höra dem tillsammans. För ett smakprov klicka HÄR!

En septembersolig hälsning till er alla - och lite extra sol till mina nya läsare. Välkomna hit!

Åsa

4 kommentarer:

 1. Det ser ut att vara en jättehärlig sittplats. Man kan nog inte få för många sittplatser i en trädgård och då är det ju bra att kunna flytta om grejerna efter hur det passar för årstiden!

  Hoppas du får det trevligt på jazzen!

  SvaraRadera
 2. Underbara färger i bildcollagen du bjuder på idag! Den där soffan ser verkligen inbjudande ut, - gott att ställa iordning en "hösthörna" i trädgården.
  Ha en fin lördag!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Beautiful photos! Hello from California, Marcia

  SvaraRadera
 4. Det gäller verkligen att fånga stunderna!Vilken mysig plats du skapade!hoppas vi får många soliga höstdagar!
  ha det gott!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...