onsdag 28 september 2011

Den som väntar på något gott...

...väntar oftast alldeles för länge!

Jag har ju längtat och väntat (i en evighet känns det som) på att få mina vårlökar som jag beställt från odla.nu. När jag läst om hur ni andra där ute har planterat era lökar har jag längtat ännu mer och hoppats att kanske IDAG så kommer de nog. Men inte!

Mitt tålamod började tryta så i måndags skickade jag minsann ett mail till kundservice på odla. nu för att förhöra mig om hur det egentligen stod till med leveranstiden till Höjden - i all vänlighet. Jag fick ett snabbt svar med beskedet att i just mitt postnummerområde var det inte dags för leverans ännu men att min beställning skulle skyndas på så att jag skulle få den i veckan.

Och idag kom mitt paket med vårguld och jag blev liksom sådär barnsligt GLAD och ville bara hoppa upp och slå ihop klackarna på skorna á la Fred Astaire!!! Det lönar sig allt att fråga...;-)


Nu ska det planteras minsann. Guldet ska få komma ner i jorden och gotta till sig för att sedan få sprida vårlycka längre fram. Narcisser; Thalia och Cheerfullness, Sommarsnöklocka, pärlhyacinter och tulpaner, Snow Crystal och Mascotte. Jag tänker prova att plantera tulpanerna i krukor  för att på det viset kunna placera ut dem på förhoppningsvis rådjursfria ställen här hemma (om det nu finns).

Så glad är jag tra-la-la!!!

Lite "Det snurrar i min skalle" med Familjen fullbordar dagen. OBS - här är det hög volym som gäller. :-)

Hälsar Åsa

7 kommentarer:

 1. Underbart med lökar:) Jag har faktiskt inte köpt en enda i år...hihi..jag är sååå duktig. KOmmer säkert att ångra mig till våren:(//Helen

  SvaraRadera
 2. Härligt! Och tänk vad vackert det kommer att blomma hos dig till våren! :)

  Här på landet får jag tyvärr välja bort en del lökar på gund av rådjuren och hjortarna som tycks ha en del löväxer som lördagsgodis hela veckan lång. Tulpaner är tyvärr uteslutet vilket är lite synd då det finns så många fina sorter. Påskliljor, krokus och scilla är de som fungerar så jag glädjs åt dem. :)

  Sköt om dig och ha det så trevligt med fingrarna i jorden!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Kul! jag fick också mina häromdagen så nu ska dom bara ner i jorden, snow crystal hos mig med och två andra fyllda tulpaner som jag inte minns namnet på nu.
  Lycka till med planteringen!/mia

  SvaraRadera
 4. Grattis! Vad roligt att de äntligen kommit!
  Kram maria

  SvaraRadera
 5. Härligt! Bara ut att plantera i det vackra höstvädret:)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Mina lökar har också kommit, måste hämta ut dem imorgon... visst är det lycka :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. Härligt att de äntligen kom! Vi verkar ha liknande smak, mycket vita blommor... :-)

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...