onsdag 15 augusti 2012

Pysseltips från Botaniska


När vi var i Göteborg förra veckan tog jag mig en tur till Botaniska Trädgården medan barnen och M var på bästa lekplatsen i Slottsskogen. Där ( i Botaniska alltså) fanns bla dessa installationer. Lite taklökspyssel i all enkelhet ;-)

Hälsar Åsa

14 kommentarer:

 1. Hjälp, det ser svårt ut! Men snyggt! Sånt ska jag göra när jag blir pensionär... eller inte...
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera
 2. Så coolt! Åh, jag hoppas jag kan åka dit snart, har ju aldrig varit där... Imorgon är det redan torsdag, hurra! :) kram från Hanna

  SvaraRadera
 3. oj vad himelens fint! ser ut som rosor där på stolen, ändå får man liksom lust att sätta sig där :) ser så mjukt o inbjudande ut..mm..
  bra du får igång min inre trädgård igen. här har man mest bara stått på väggen :) men dagarna är heta och soliga och rosorna blommar för fullt i röda rummet. det är en underbar tid..

  kramar Lycke

  SvaraRadera
 4. Läckert, roligt, flott! Allt på samma gång.

  Å, längtar till en botanisk trädgård nu. Strosa, fota, njuta.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Läckert,läckert!!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 6. Oj så häftiga skapelser! SÅdant kan man få idéer av och omvandla till något enklare hemma.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej Åsa! Jag hittar ingen mailadress till dig, så jag skriver direkt här istället. Jag ska skriva ett inlägg om dahlior (göra lite reklam för en dahliavisning i Botaniska som vårt trädgårdsnätverk ordnar) och undrar om jag kan låna någon dahliabild från dig som inspiration. Jag länkar naturligtvis! Jag tänkte kanske någon av dina vasbilder? http://tradgardenpahojden.blogspot.se/2012/08/tid-att-ma-bra-tid-for-dahlior.html Tack på förhand!

  SvaraRadera
 8. Jaaahaa! Jag ska gå ut och knåpa med min utslitna favoritfåtölj........bra idéer!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Woooow, vilken ögonfröjdsfåtölj!
  Kanske lite stickig att sätta gumpen i ;)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 10. Visst är det fascinerande med botaniska trädgårdar. Får mig att tänka på en botanisk trädgården i alperna jag har besökt, det var en botanisk trädgård med alpväxter, fascinerande. Här i uppsala där jag bor finns det också fina botaniska trädgårdar.

  SvaraRadera
 11. Så läckert! Tack för vackra och inspirerande bilder!

  Kram Eva

  SvaraRadera
 12. Hej Åsa!

  Vilken fantastisk installation/plantering! Ljuvlig! Va mycket skön och grön inspiration du bjuder på här inne... jag blir alldeles överväldigad av lust att greja i min trädgård!

  kram tina

  SvaraRadera
 13. Att taklökar kunde vara så roliga. Ja, pysselinspiration får man ju men jag tror inte jag hinner fixa en sån fåtölj i år... :-) Jättefina bilder!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...