söndag 19 augusti 2012

Kaffelockspyssel


Det blev en hel del lock över från kafferepet med kaffekannorna och dahliorna. Jag har funderat ett tag på vad det skulle bli av dem och idag skred jag till verket.
I skuggan under parasollen satte jag och barnen igång med lite olika pyssel; garnbollar, frisbees och så min kaffelocksmobil. Lillebror ordnade musiken och drog igång sin nya spellista. Lite trötta och mosiga i värmen och efter gårdagens heldagsutflykt var det skönt att få hänga här hemma på Höjden. Skugga och en sval bris i tryckande värme är inte att underskatta.

Fiskelina och en av mina flätade pilkransar blev tillsammans med kaffelocken en mobil som hamnade i blodboken. Känns lite småtrevligt att se dem hänga där och snurra lite försiktigt.

Denna helgen hamnar direkt ner i fickan som en av sommarens höjdpunkter. Värmen, ljuset, utflykten, pysslet, lugnet, skuggan, goda maten och fina familjen. Japp, direkt ner.

Hälsar Åsa

10 kommentarer:

 1. Vilka roliga idéer du har! Skönt med värmen och lugnet nu i helgen, den känslan får man spara på när arbetsveckan börjar. Ha det bra :-)

  SvaraRadera
 2. Du är suverän! Jag skulle så gärna vilja gå omkring i din trädgård Åsa. Tror det är ren njutning och att man blir glad.

  Och prata med dig.

  Varm kram

  SvaraRadera
 3. Roligt pyssel och så fint det blev! Förstår att ni haft en härlig pysselstund.

  SvaraRadera
 4. Så fin!!! Den blir ju kalas där i blodboken! Håller med om att det varit en härlig helg, mjuk, varm och avslappnad. Ikväll blir det kvällsbad! Kram från Hanna

  SvaraRadera
 5. Så cool mobil! Du har verkligen kreativa idéer :)

  Vad tragiskt med er granne! Vissa vill ju vara ensamma och trivs bäst så, men när ensamheten inte är självvald är det bara sorgligt.

  Jag körde förresten genom Höör när jag skulle till Landskrona i helgen. Det är ju som du skriver inte speciellt långt härifrån så en träff ska vi nog kunna få till en annan gång.

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 6. Så fint det blev med locken...och så kul att se bilder från er fina utflykt. Jag har många ¨ånger tänk att åka dit men än har det inte blivit av!
  Ha en fin dag.
  Lotta

  SvaraRadera
 7. Vilken superidé du fick till! Häftigt! Och trädgården, den verkar så fiiin...

  SvaraRadera
 8. va snyggt!! Gillar dina ideer, det är härligt med din kreativitet. Det smittar av sig!!

  kram
  Nina

  SvaraRadera
 9. Ojoj som kreativiteten flödar! Jättekul idé och mycket fint.

  Kram

  SvaraRadera
 10. Vilken kul!
  Och nu när jag är här kommer jag på att jag har glömt! Den där bilden av en dag. Alltså jag har lite för mycket om mig och kring mig, så tankar kommer och far innan jag hinner fånga dem...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...