tisdag 20 mars 2012

Påsklek


Idag bjuder jag på resultatet av lite påsklek i fotostudion på Höjden.
Barnens stora ritblock fungerar alldeles utmärkt som fotobakgrund och reflekterar även ljuset fint från fönstren. 

***

Vårdagjämning idag. Barnen har premiärcyklat efter vinteruppehållet. Ett riktigt vårtecken eller hur? Storebror var först lite tveksam till om han skulle komma ihåg hur man gjorde. Men det gick så bra så. För lillebror gick det till en början ganska bra men på hemvägen från förskolan glömde han helt plötsligt bort hur man skulle bromsa, han tittade än hit än dit, lyfte händerna från styret vilket resulterade i den ena vurpan efter den andra. En storgråtande lillebror sparkade på den "dumma cykeln" och sa att det minsann var cykelns fel att han trillade hela tiden. Och storebrors. Förstås (som för övrigt så tålmodigt satt och väntade på oss på trappan när vi väl kom hem).

Glad vår :-)
Hälsar Åsa
7 kommentarer:

 1. Ja, cykelpremiären är ett härligt vårtecken!
  Vi bor lite för långt från "allt" för att cykla till skola och dagis, och tur är väl det, då vår stora tjej bestämt hävdar att hon inte kan cykla i år. Nåja, när gatan är sopad här utanför kommer det nog tillbaka till henne! =)
  Ha det fint! /Caroline

  SvaraRadera
 2. Åh ja, de där första cykelturerna och sparkarna på cykeln à la Lotta på Bråkmakargatan. Här har Astrid just lärt sig cykla på riktig cykel och Tage far fram på springcykel och det är en sådan livsglädje när de tjutande av skratt far fram så att ingen ledsen mamma orkar vara ledsen mer! Vackra, vackra bilder hos dig idag som alltid.

  Och nu kommer våren! Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Flott! Du är jätteduktig.


  kram!

  SvaraRadera
 4. Tjusigt!! önskar jag var så duktig på att fixa med fotona!
  Visst var det en trevlig A-dag vi hade i förra veckan, trevligaste jag har varit på på länge.
  ha de!Mia

  SvaraRadera
 5. Hvor ser det godt ud.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvaraRadera
 6. Väldigt läckra bilder!! Jag trodde först att första bilden var en drink. Den såg god ut i alla fall ;o)
  Skönt nu när man kan börja vara ute lite mer igen och inte behöver bylta på sig som en annan Michelingubbe. Här planeras det trädgård för fullt och jag följer med spänning trädgårdsprogrammet på onsdagar som du skrev om. Love it!!! Höns vill jag också ha nu ;o)
  Igår började också ett trädgårdsprogram på en dansk kanal, tyvärr samma tid som det andra. Men bara att spela in....så är trädgårdsprograms-kvällen räddad! 'Han hun o haven' heter det.

  Ha en mysig torsdagskväll o helg i trädgården!
  Kramis
  Ulrika

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...