tisdag 7 februari 2012

Någon?

The New York Botanical Garden?


Brooklyn Botanic Garden?Har någon av er varit på något av dessa ställen och kan berätta om de är värda ett besök?
Det är nämligen så här (och jag kommer att säga det väldigt snabbt eftersom det fortfarande känns högst overkligt):

jagochMskaåkatillNewYorkimajbarahanochjagdetkännsheltgaletroligtochfantastisktochlitekonstigtocksåeftersombarneninteskamedochviharinterestutandemtidigareochkommersåklartattsaknademjättemycketmenändåNEWYORKpåvårensomharvaritettdrömönskemålsålängeochnuärdetintelängetillsviverkligenskaditochdetkännsinteriktigtpåriktigtännumendetskablisåotroligtroligtNewYorkwihaaaaaaaa

Så idag ligger jag nedbäddad i soffan igen med min tekanna och må-bra-choklad (den har fått ett mer positivt namn idag), känner solstrålarna värma på näsan och drömmer ännu mer om våren. Det är inte ett dugg synd om mig. Faktiskt inte synd alls. Förkylningar går över och det finns sämre sätt att kurera sig på...

Hälsar Åsa 

13 kommentarer:

 1. Åh, New York men favoritstad. Jag har varit där tre gånger, två snabbisar den ena på ett par timmar och en längre på en vecka och det är magiskt. Jag har aldrig varit i Botanical Garden, men central park är inte fel det heller. Sen finns det ju The High Line Park http://www.thehighline.org/ som är en gammal järnväg ovanför vägarna, numera är det en park. Har aldrig varit där men vill så gärna se den. Min längre resa kan du läsa om på http://www.resdagboken.se/m/troja69/tjejtripp-till-new-york-300360/ Det var en resa jag gjorde med mina bästa vänner innan vi fick barn. Du kanske hittar något som du vill göra.
  Krya på dig!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina tips. Jag har hört talas om the high land park och ska absolut kolla in den. Och även din resdagbok. Jag känner redan nu att vår vill-göra-lista kommer att bli lååååååång ;-)

   Radera
 2. Gud vad kul för er! jag blir avis. det där med att resa utan barnen måste man unna sig ibland, bra både för en själv och för barnen också.Men visst saknar man dom!
  Mvh Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kommer absolut kännas konstigt att åka iväg utan dem men de ska få mysa med sin faster och mormor och morfar här hemma. Inte helt fel det heller.

   Radera
  2. & lilla kusinen:))

   Radera
 3. Perfekt att du hittade tillbaka!

  Jag har varit på NY Botanical Garden i The Bronx och älskar det. Åk dit! Njut, det är perfekt. Brooklyn har jag inte testat men skulle gärna göra det. Kanske hinner innan ni kommer så kan jag rapportera ;)

  New York är härligt på våren!

  Ha en fin dag - jag sitter här med en kopp kaffe som doftar gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter bra. Det kommer garanterat bli ett besök på i alla fall ett av ställena (med tanke på att M kanske inte riktigt är liiiiiika trädgårdstokig som jag).
   Toklängtar....

   Radera
 4. Lucky you :0)

  Ingen erfaring desværre Åsa.....men jeg er klar til at tage med ;0)

  Knus

  SvaraRadera
 5. Vilken underbart tokhärlig dröm! New york, wow!
  Hoppas att det blir lika underbart som du önskar.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Usch stackars dig som ligger nerbäddad Åsa :o( Hoppas du kryar på dig snart!! Men så har du också massor av tid att ligga och drömma om er resa. Sååååå underbart alltså!! Och bara ni två dessutom. Det är precis vad jag och T också borde göra ;o) Ibland blir det för mycket av blöjbyten, snoriga näsor och byggprojekt. Mmmmmm dags att drömma jag med!

  Ha det gott där i soffan och nej, jag är inte alls avis på att ni reser till New York ;o))))
  Krya på dig kramar
  Ulrika

  SvaraRadera
 7. New York, avundsjuk jag??? Har bekanta som varit där nu i höst, men våren måste ju vara ÄNNU underbarare!!
  Jag visst var brevsorteraren ett fynd! Maken skakade bara på huvudet och tyckte den var fruktansvärt ful! Men det är ju kul med lite historia också nu när Postkontoren försvunnit.
  Krya på dig!
  Kram från mig

  SvaraRadera
 8. Nevjork? Nice! :)
  Det kommer att bli hur bra som helst. Härligt med en vår-resa att se fram emot så här i förkylningstider. Hoppas du kryar på dig snart!

  Hälsar Tamara

  SvaraRadera
 9. Hej Åsa!
  Jag och Stefan besökte Brooklyn botanical garden. Vi var där i juni då allt stod i full blom. Tror inte att upplevelsen är densamma nu. Skulle hellre göra ett besök i high line park som är en spännande park även vid den här årstiden! New york är en helt fantastisk stad! Jag hoppas att ni får en riktigt fin resa! Kram Amanda

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...