söndag 26 februari 2012

Färgkalas

En härligt ledig sportlovsvecka går mot sitt slut. Likaså gör min egen fotoutmaning i form av färgveckan där jag har bjudit på sju olika färgdrinkar i syfte att stilla den värsta färglängtan så här efter vintern. När jag började fotografera den rosa söndagen för en vecka sedan låg det ett vitt vintertäcke i trädgården här på Höjden. Idag, en vecka senare, har snön smält bort och vårsolen värmer både kropp och själ. Tjälen ligger fortfarande hård men solen ger i alla fall hopp om något som jag längtat efter så innerligt: våren! Snart ska det grävas...

Det har varit otroligt roligt att få fördjupa mig i fotograferingen. Jag har aldrig gjort det på detta viset tidigare så det har verkligen varit en utmaning för mig. En utmaning som varit så fantastiskt inspirerande och som har gett mersmak. Jag har både tänkt och drömt i fotografier och färger. Jag kastade mig ut och gav mig hän åt idéer och infall utan riktig kontroll på var jag egentligen skulle landa. Men landade gjorde jag och det har verkligen bara varit lustfyllt. Vilken härlig känsla.

Tack för era uppmuntrande ord och kommentarer. Det är stärkande att ha fått så mycket positiv respons på något som jag själv tycker har varit så kul. Vissa av er har berättat att ni har hittat speciella favoriter av veckans olika färgteman. Roligt! Sörpla i er ordentligt av dessa ;-)

Som avslutning på färgveckan vill jag presentera en kavalkad av de olika färgerna:
Ha en fin start på nya veckan.
Hälsar Åsa11 kommentarer:

 1. Dina bilder är verkligen så vackra och jag tycker det är så roligt att du har utmanat dig själv. Det ska jag ta och göra någon gång. Visst blir det så att man när man går in för något så tänker man, andas och drömmer om det.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Ja, det är så roligt när man börjar prata färg. När man börjar prata färg med människor så har alla sina egna tankar och relationer till olika färger. Det är härligt! Färgerna påverkar oss mer än vad många tror. :)

  /Färghälsningar från maja

  SvaraRadera
 3. Dina bilder är såååå läckra!
  Som vackra tavlor!

  Önskar dig med en fin start på den nya veckan!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker färgtemat är så trevligt och inspirerande. Jag gjorde ett blått tema för ett tag sedan...det var hur kul som helst att hitta, planera och arrangera.

  Det har varit en njutning att följa med dig på din färgkreationer!

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar färgkick du har bjudit på under den här veckan! Och vilken toppenidé att färgboosta så där. Kanske snor den idén.. ;)
  Ha en finfin vecka!
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. .....og nu er jeg glad ;0)

  Knus Dorthe

  SvaraRadera
 7. Mycket fina bilder. Det är lite pyssligt att få ihop färgkombinationer o fota sådär....jätte fint!//Helen

  SvaraRadera
 8. Så fina bilder!!! Vilket roligt projekt och vilket fint resultat!
  - Inspirerande.

  SvaraRadera
 9. Underbart, vilka fantastiska bilder. Härligt med all färg, så befriande att få en massa färg det finns så mycket vitt, svart, grått och beige, det är också snyggt men det är underbart vackert med färgexplosionerna som du presenterar så vackert!

  Tack för all energi dina bilder ger!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 10. Å, jag hade en klar favorit innan när man såg dem en och en... nu vill jag ha alla färger!! Underbara bilder!
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...