onsdag 13 juni 2012

BubblorLillebror vaknade med ont i örat idag så han och jag har hängt här hemma på Höjden; målat skelettmålning i ansiktet (på honom), indianmålning (på mig), blåst såpbubblor och försökt fånga dessa på bild, hällt ut såpbubblor på marken (han), hängt i soffan, pusslat, ätit köttbullar. Typ!

Har även försökt mig på att rädda mina käraste dahlior. Jag har bytt planteringsställe på några av dessa och tydligen uppskattas detta till fullo av sniglarna. Har inte haft problem med snigelätna dahlior innan men tydligen är det värsta godiset för dem. Funderar nu på att flytta dahliorna. Känns som en enklare lösning än att flytta på alla sniglar. Suck. Fast jag ger inte upp riktigt än. Lite motstånd ska de allt få. Sniglarna alltså. Jag som tyckte jag hittat bästa platsen där jag skulle kunna se de ståtliga Elsa-dahliorna (mitt eget namn på dem som de fått efter fina grannen som jag fått knölarna ifrån) från köksfönstret. Där trodde jag allt fel...eller???Jag har fått en award från både Anna med bloggen Lill-Hasta trädgård och Elisabet med bloggen Tigers tassemarker. Tack snälla ni. Till denna award hör att man ska berätta 7 saker om sig själv.
Häng med:

- Jag är en morgonmänniska som försöker lära mig att vara vaken längre på kvällarna eftersom det är så skönt med kvällslugnet som infinner sig när söta små barn sussar sött i sina sängar.
- Jag gillar att lägga pussel och lösa korsord
- Jag är bra på att fickparkera och försöker hålla detta uppe när jag är i stan. Detta innebär att jag håller utkik efter små parkeringsgluggar och ignorerar de större platserna.
- Mitt humör är inte det bästa när jag är hungrig.
- Jag blir glad av små saker som tex att hitta en massa maskar i jorden, bra musik, dimmiga fält i gryningen, vackra färger
- Jag har ett stort behov av få stunder för mig själv så att jag kan rensa bland mina tankar och intryck i stillhet
- Jag gillar danska tv-serier. Just nu är det "Borgen" som gäller. Tidigare favoriter är "Lykke" och "Livet på Laerkevej". Så bra.

Så det så!
Hälsar Åsa

7 kommentarer:

 1. Det där med hunger och små saker känner jag igen :-) Även en stund för mig själv. Sniglar...var ute en sväng nu på kvällen för att fota och njuta. Gick först till dahliorna och tog ett tjugotal sniglar. Grrr! Ursnygga bilder på bubblor :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Ha ha. Jag kan också skriva under på en del av dina påståenden om dig själv. Det där med hungern... ja. Danska tv-serier... ja. Fickparkering... ja, tills vi skaffade vår c5a. Det bara gååår inte!
  Härligt med alla såpbubblorna men vad trist med sniglarna och dahliorna.
  Ha det fint!
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Bubblor...tycker om dem! Blir sugen på att blåsa nu ;)

  Jag är också morgonmänniska, tycker om och behöver ofta en stund för mig själv, danska tv-serier och så är jag himla bra på att fickparkera! Pussel la jag ofta förr och tyckte mycket om det.

  Det var mycket jag kände igen mig i!

  SvaraRadera
 4. Gode billeder.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvaraRadera
 5. Så jättefina bubblor och bilder!

  Hungrig Marina - inte roligt för omgivningen.
  Tid för mig själv - trivs jag bra med. Går gärna i skogen tex.
  Tycker nog att jag är bra på att glädja mig för "små saker". Vardagsglädje!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar egenskap det där med att fickparkera....jag är precis tvärtom....undviker de små platserna, går hellre en bit för att få en större plats( till barnens förtret ;)))
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 7. Så vackra bubbelbilder! Ser riktigt romantiska ut.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...