torsdag 19 juli 2012

Trädgårdsfrossa

I inbjudan stod det:
1 fika hos 2 trädgårdsbloggare med 3 trädgårdar.
Det var Ann-Charlotte och Anna som bjöd in till bloggträff med tillhörande trädgårdsvisning. Förlåt. Trägårdsvisningar. För det var inte mindre än 3 trädgårdar som stod på schemat. Först den stora trädgården som Ann-Charlotte tar hand om. Därefter hennes egen och till sist Annas där vi även fikade. Med andra ord en riktig trädgårdsfrossa.

Det blev mycket detaljfotograferande för min del. För mer helhetsbilder är det bara att kika in på respektive blogg. Eller på någon av de övriga trädgårdsfrosseribesökarnas. Det är en mycket väl dokumenterat trädgårdsdag vi pratar om ;-) 

De första bilderna är från Ann-Charlottes radhusträdgård där vi välkomnades av en lång rad med vimplar. Helt i min smak. Jag kände mig direkt som hemma!


Betongfatet har Ann-Charlotte gjutit med en gammal byrålåda som form. Så himla fint med de små stenarna som glimmar till i botten.



Hemma hos Anna hittade vi fler finurliga detaljer. Prismor i en av trädkronorna tex...





Det var en fantastiskt inspirerande och trivsam eftermiddag i Malmö. Yr av alla intryck styrde jag bilen tillbaka mot Höjden. Jag ser fram emot fler träffar och trädgårdspromenader tillsammans med Anna, Ann-Charlotte, Hanna, Maria, Anna, Katarina, Eva och Eva


Hälsar Åsa

10 kommentarer:

 1. Inspirerande bildet - härligt att se :) Ha det gott! Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så fina dina detaljer är ! Och jag älskar duna röda skor som smyger sig in här och där. Sista bilden är för rolig! :) Det regnar på Öland och smattrar på taket och vi myser. Kram!

  SvaraRadera
 3. Åååå så kul det är att se sin trädgård ur andras ögon....och extra kul med dina skor som så ofta är med på ett hörn....
  Kram :)

  SvaraRadera
 4. Ja, en härlig eftermiddag blev det tack vare er allesammans! Mina flingor smakade sensationellt gott i morse - hemkokt svartvinbärs sylt på toppen = toppentoppen :-)

  Hihi, du hittade den lilla pippisen där i penningbladet. Han ser lite förvånad ut men han är ju inte van vid så många vackra damer på en gång. Kul med detaljbilderna.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka trädgårdar ni har!!!! Proffsiga, personliga, charmiga, vackra, inbjudande....wow!

  SvaraRadera
 6. Det är de små, små detaljerna som gör det ;-). Jättefina bilder!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Så roligt ni verkar ha haft det! Det är alltid så roligt att träffa likasinnade och få surra trädgård.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 8. Jag anar en sko-fetischist ;)
  Vilken härlig dag ni verkar ha haft.
  Och dina detaljbilder är lovely - som vanligt!

  Hälsar Tamara

  SvaraRadera
 9. Du har verkligen sinne för detaljer! Och skor! Jättebra bilder från en härlig eftermiddag!
  Kram
  Katarina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...