söndag 1 januari 2012

Månadsbild januari


Årets första månadsbild togs faktiskt på förra årets sista dag då vi vaknade upp och termometern visade på härliga 5 minusgrader. Jag förmodar att jag inte var den enda trädgårdsbloggaren som rusade ut med kameran i högsta hugg för att föreviga det vita, krispiga som vi väntat på så länge. Och jag hade väl en förhoppning om att det skulle stanna mer än bara en endaste dag men så var inte fallet. Årets första dag inleddes av välbekanta plusgrader, gråmulet och duggregn. Hej januari!!! Månadsbilden får i alla fall förbli den frostiga morgonen då det för en stund kändes som december och vinter och inte som den lååååååånga höst vi egentligen har.
Det nya året har börjat och jag vill tacka för all inspiration och kunskap jag får genom att besöka era bloggar och för det gensvar jag får från er här hos mig på Höjden. Det värmer och är alltid lika roligt att få höra från er som läser i form av era hälsningar och kommentarer.

2012 - vad ska hända då???

Hälsar Åsa

6 kommentarer:

 1. Det kallar jag en snygg månadsbild!!! God fortsättning. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Naturstensmurar är ju så vackra och med frost blir de ännu vackrare. Tack för ett härligt bloggår. Ska bli spännande att se vad du hittar på under nästa trädgårdssäsong!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. I wish you a wonderful garden year 2012, I hope your flowers will blossom like they never have before:)
  Kram, Henrietta

  SvaraRadera
 4. Nej, du var inte ensam om att ge dig ut den frostiga morgonen. Jag var ute i pyjamas, benvärmare, gummistövlar, mössa och en gammal vinterjacka. Visst ser du framför dig hur jag var SÅ mycket till min fördel!? Bilder blev det i alla fall och det var vackert ute.

  Nu ser vi fram emot ett härligt år med många inspirerande blogginlägg där vi inspirerar varandra.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Den vita lyckan varade verkligen inte så länge hos oss. Några timmar sedan svich svoch så var det borta. Jag hann inte ens få fram kameran...
  Dina bilder lockar nästan mig till att önska fler frostdagar trots att jag gillar den gröna vintern!
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 6. På tal om månadsbild så blev kanske min en rapsfjäril som jag har fått in här hemma;) Kram Johanna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...