söndag 26 juni 2011

Post midsommar!

Det har varit några bloggtysta dagar för min del. Det ena trevliga finbesöken har avlöst det andra sedan i onsdags inklusive midsommarkalas här hemma så det har inte funnits tid att sitta framför datorn. Men nu är jag här igen och sommarlovet fortsätter! Vi börjar så smått komma in i ledigheten nu efter en vecka. Härligt!

Midsommarafton bjöd på ganska fint väder här i Skånes mitt och även om sill lunchen avnjöts inne så höll vi oss ute resten av dagen och kvällen. Det blev en heldag med både traditionellt midsommartjohej kring midsommarstången, popcornmaskin (till barnens stoooooora förtjusning) och middag ute i kaffegropen. Vi hade laddat upp med en hel arsenal av medel för att hålla myggen borta och satt ute till efter tio på kvällen då vi begav oss in i värmen.

Midsommarvimplarna sitter kvar över kaffegropen och får nog hänga kvar ett tag till. Ganska trivsamt faktiskt!

Nävan "Album" samsas om platsen med kärleksört och höstanemon

Dahliorna  börjar se ståtliga ut. Längtar efter deras färgprakt.

Nu blommar malvorna. Det finns rosa och vita här hemma. Så söta. Några får lysa upp i fönstret.

Eftersom jag nästan alltid har musik på medan jag sitter och bloggar tänkte jag komma med lite musiktips nu och då. Just nu har jag en nostalgitripp och lyssnar mycket på Kate Bush. Idag är det "The sensual world" som kom ut 1989 som låter här hemma. Underbar!!!

4 kommentarer:

 1. En härlig helg har du haft och fin blomning väntar! Dahlior har jag gett upp hoppet om, glömmer alltid att ta upp dem i tid... Jag får njuta av dina när de börjar slå ut!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Åhh det var längesedan jag lyssnade på henne, tack för tipset. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Kate Bush, GILLA!
  Klart vimplarna ska få hänga med ett tag till. Sommartid är festtid oavsett om det är saftkalas eller andra kalas. Det ser ju trivsamt ut!
  Hej hopp!

  SvaraRadera
 4. Kul att få se hur mysigt det blev med vimplarna:)
  Läser ikapp mig lite om kvällarna nu, så vackra bilder & trivsam läsning, blir liksom glad & harmonisk// linda

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...