onsdag 15 juni 2011

På planteringsbordet...

...står just nu fjärilslavendel och en temynta och väntar på att få komma ner i krukor med lite ny jord. Fjärilslavendeln är så vacker tycker jag. Det gör inget att den bara varar en sommar. Som den inbitna tedrickare jag är kunde jag inte motstå att köpa en temynta, Earl Grey, som får röda små blommor. Ska bli spännande att provsmaka om det blir någon bra tesmak av bladen.
Snäckorna plockade jag på stranden i Lerhamn på min och barnens utflyksdag då det var Trädgårdsrunda. De får ge lite havskänsla här i inlandet!

2 kommentarer:

 1. Fjärilslavendern är så fin! Det verkar inte klokt men jag hade glömt av den... skulle passa bra i min tomat, chili, physalis och paprikahörna - lite sådär medelhavskt. Bra att bli påmind!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!

  Vad roligt att finna dig som ny följare av min blogg. Vad glad jag blir! :) Och tack vare det hittade jag hit till dig och din fina blogg. Nu ska jag kika runt här ordentligt men det räcker med en blick för att se att vi delar samma kärlek till trädgård. :) Här kommer jagatt kika in ofta. :)

  Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...