onsdag 1 juni 2011

Nya trädgårdsböcker...

Hämtade ut ett efterlängtat bokpaket idag med följande böcker i:

"Nya Trädgårdens rum" av Christel Kvant & Heidi Palmgren
"Största trädgårdshjälpen om skadedjur & ogräs" av Susanna Hultin och Gunnel Carlson


Härligt med påfyllning i bokhyllan. Ser speciellt fram emot "Nya trädgårdens rum" som verkar vara både en vacker och matnyttig bok.

Det kom ett hastigt regn och lite blygsamt muller nu på kvällen. Barnen jublade och började längta efter att få hoppa i vattenpölar. Det hade behövts mer väta än så (både för växternas och vattenpölarnas skull) men nu luktar det än mer fantastiskt ute. "Efter-regnet-doften" är ljuvlig.

2 kommentarer:

 1. Det är roligt när det kommer ett bokpaket. Själv blir jag lite som ett barn på julafton, fast jag redan vet vad som ligger i det där paketet. ;)

  Tack för tips på bra böcker. De ska jag hålla utkik efter på bokmässan. :)

  Ja hjälp, vad det har regnat och åskat här nere i söder den senaste tiden. Det gäller verkligen att passa på vid de tillfällen det är uppehåll och solsken. Tydligen är det rejäla vindar på väg in också de närmsta dagarna.

  Jag har suttit häroch läst ikap mig på dina härliga inlägg som jag har missat de senaste dagarna och jag måste säga att jag bara älskar dina bilder på de läckra dahliorna. Helt underbara! WOW! :)

  Sedan vill jag också tacka så mycket för den fina awarden du har tilldelat mig. Vad glad jag blev! TACK! :) Den ska jag klura på. Vad roligt att läsa dina svar och lära känna dig lite ytterligare. :) Tack fina du!

  Ha en fin vecka i din vackra trädgård och sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vad kul med nya böcker! Nya trädgårdens rum har jag, en av få trädgårdsböcker jag sträckläste!

  Här i Göteborg har vi fått mer än tillräckligt med regn senaste veckan... Var är det du bor?

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...