torsdag 6 december 2012

luciasång vinner över läskiga zombies
lillebror igår kväll innan han somnade (efter att vi pratat om julkalendern och vad som egentligen kan dölja sig bakom den där mystiska väggen i korridoren på slottet. en kompis på förskolan hade sagt till lillebror att det nog var en z o m b i e):

- mamma, du kan väl sjunga lite luciasånger så att jag inte tänker på det där läskiga (läs: kompisens påstådda julkalenderzombie)!

skrämmande fantasibilder
prova någon luciasång. det hjälper
kanske även mot decemberstress

hälsar åsa


5 kommentarer:

 1. Följer inte julkalendern men är det verkligen "lämpligt" att skrämma upp små barn med zombies? Tur att det finns sång och musik som balsam för oroliga själar!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
  Svar
  1. det där med zombien var bara förskolekompisens vilda fantasi. tror att det är något bra mycket snällare som gömmer sig där bakom väggen :-)
   hälsar åsa

   Radera
 2. Hihi, vad gulligt! Och visst är det spännande i julkalendern?

  Har jag sagt hej här förut förresten? Typiskt mig i så fall att bara babbla på... Jag har följt dig ett tag, men blev nu osäker på om jag kommenterat innan? Hihi.

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé att sjunga Luciasången när det känns lite kusligt. Undrar just vad min son på 16,5 hade sagt om jag börjat sjunga för honom nu där han sitter på rummet och skriver engelskasammanfattning. Kan sakna det där med små barn.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Fint! och gulligt!

  Dina bilder är så härliga Åsa. Du kan....och jag gillar, massor!

  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...