lördag 20 augusti 2011

Svordomar och skratt

Efter att ha läst flera blogginlägg om hur inspirerande Löddeköpinge plantskola är tog jag mig en tur dit för första gången härom dagen. Ont om tid hade jag och inte blev det bättre av att jag hade fel adress och kom helt fel. Efter att ha sett större delen av Löddeköpinge från sin allra sämsta sida (det regnade och blåste), med en klocka som snabbt tickade på, var jag nästan på väg att ge upp (tålamodet igen) och köra vidare. Men DÅ såg jag plötsligt en skylt som visade mig på rätt väg. Och det var väl värt alla mina svordomar i bilen för, JA, detta är en väldigt inspirerande och trevlig plantskola. Jag ska absolut åka dit igen så jag kan gå och titta i lugn och ro. Jag hittade dessutom det fina fatet nedan (designat av Jonte Schlenz) som jag suktat efter länge, länge. Det har nu fått en plats i gamla äppelträdet. Jag är nöjd!


Idag är det ännu en härligt varm sensommardag då man bara njuter av att vara ute i sköna solen.


Lite kort om "Bridesmaids" som jag såg på bio igår. Det var länge sedan jag skrattade så mycket åt en film och jag är egentligen inte alls någon komedifantast. Men detta är en mycket sevärd film och de där 2 timmarna och 10 minuterna kändes inte alls särskilt långa. Jag hade kunnat se mer. Mycket skratt och även en liten tår i ögonvrån. SE DEN!!!

Ha en fin lördag!

Åsa




11 kommentarer:

  1. Åh vad jag blir sugen på att se Bridesmaids nu! Ska se om inte jag och väninnan, även hon småbarnsmamma med biobehov, kan komma iväg snart.

    Kul att du hittat till Löddeköpinge plantskola, det är så fint där! Har också kört fel och snurrat runt Center Syd som är raka motsatsen till inspirerande miljö...

    Jontes fat är så fina, jag har två stycken och är så förtjust i dem!

    Kram & ha en fin lördagskväll! Som du har jobbat är du värd vin och soffläge ;)

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att du hittade rätt till slut! Fatet är jättesnyggt. Idag har solen även lyst över Göteborg.
    Ha en fortsatt trevlig helg!
    Maria

    SvaraRadera
  3. Lite avis säger jag så kul att du oxå har varit där...;) fatet är underbart! Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. *Smiler*....det er godt at man kan grine af det efterfølgende Åsa :0)

    Åh sådan et fuglebad har jeg ønsket mig siden jeg så noget lign. hos Katarinas Trädgård - har bare ikke kunnet finde nogen der faldt i min smag i Danmark.....men den der er aldelse smuk. Godt køb :0)

    SvaraRadera
  5. Vilket fint hängande fat. Vill ha!

    Härliga sensommarbilder de där med bär mm. Gillar denna tiden!

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej! Nu har jag surfat runt lite hos dig och ...vilken mysig blogg du har. Löddeköpinge var det jättelänge sen jag besökte, men den ligger med på min 'plantskolor-att besöka'-lista - till nästa år antagligen - men man ska ju ha något roligt att se fram emot!
    Nu följer jag dig så vi ses!

    SvaraRadera
  7. Vilket fint fat! Solen skiner även i Göteborg denna helg, kom mig ut på en rask em-promenad igår medan lilla I sov i vagnen, behövligt efter sommarens lata dagar... Hmm, får se om jag kan få med mig någon på bio snart, helt klart sugen:)) Ha en skön söndag hälsar Linda

    SvaraRadera
  8. Fint fat! Jag har likadant...nä förresten, jag har tre! Och en massa krukor och skålar! Men de behöver målas om ibland så jag rekommenderar att du köper deras krukfärg nästa gång! Den är jättesnygg och kan användas till mycket... Och kolla upphängningssnörena då och då, de går av ganska lätt. /Katarina

    SvaraRadera
  9. Så härligt att komma iväg på bio nångång, tyvärr blir det inte så ofta,men jag skall lägga den filmen på minnet!
    Vilket härligt fat!

    SvaraRadera
  10. Ja visst är det underbart där, jag har ett likadat fat som du köpte och går och funderar om man ska köpa fler och sätta tilsammans...

    Kram Anna

    SvaraRadera
  11. Ååååh, jag känner igen det där så väl, att leta efter en adress. Sådant händer mig ofta. Jag är väldigt sista minuten och kommer ofta ihåg fel dag eller nummer, adress osv. Skönt att du hittade dit så småningom, nu blir det lättare nästa gång.
    Älskar fatet du hittade. Verkligen fint. Kan tänka mig att du blev på bättre humör efter det.
    Håller med om att Bridesmaids är rolig. Skulle faktist kunna tänka mig att se den en gång till.

    Många kramar,

    Annelie

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for Blogger...